IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.16.

Szabad felhasználású hitelkalkulátorunk a piacon elérhető legkedvezőbb törlesztőkkel és valóban reális dinamikus THM-ekkel számol annak érdekében, hogy Ön tényleg a valósághoz legközelebb álló adatokat kapja. 18 magyar kereskedelmi bank szabad felhasználású hitelének adatait vizsgáljuk és frissítjük folyamatosan, hogy Önnek már csak számolnia kelljen!

A felvenni kívánt hitelösszeg és a futamidő megadása után a hitelkalkulátor egyetlen kattintással kiszámítja Önnek a legkedvezőbb havi törlesztőt és THM-et, amelyre Ön ugyancsak egyetlen kattintással ajánlatot is kérhet tőlünk!

Szabad felhasználású hitel kizárólag forint alapon és ingatlanfedezet bevonása mellett, legfeljebb az ingatlan forgalmi értékének 75%-áig igényelhető. A bankok által vizsgált másik nagyon fontos tényező az igazolható havi jövedelem, amely optimális esetben legalább a havi törlesztő háromszorosa. Ennél kevesebb jövedelemmel, sőt már akár minimálbér igazolásával is juthatunk szabad felhasználású hitelhez, azonban a legjobb kondíciók eléréséhez fontos a magas jövedelem! 

A szabad felhasználású jelzáloghitel a nevéből adódóan bármire szabadon felhasználható, lehet az lakásfelújítás, esküvő, utazás, vagy vállalkozás fejlesztés.

Fontos: Aktív BAR listával jelzáloghitel, semelyik magyar banknál nem igényelhető, de legalább fél éve lezárt Passzív BAR-os státusz esetén már van némi mozgásterünk. Amennyiben rendelkezünk APEH-, közüzemi vagy illetéktartozással azt is feltétlenül fizessük be a hitelfelvétel előtt, ugyanis a bankok ezt is rossz szemmel nézik.

Számoljon Ön is hitelkalkulátorunkkal és ha az eredmények elnyerték tetszését kérje díjmentes és személyre szabott ajánlatunkat, és kollégáink 1 munkanapon belül felkeresik Önt!

Ajánlatkérés szabad felhasználású hitelre!

 

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Zsuzsanna
Tisztelt István. Telket szeretnék vásárolni és arra egy mobilházat ami lakható, erre 2Millio ft. elegendő lenne. Sajnos nincs ingatlanom, amit be tudnék vonni. Keresetem elég jó, mármint nem minimálbér, nem vagyok bárlistán sem. Eddig albérletben laktam és azt fizettem egyedül, de úgy döntöttem ha már fizetni kell sajátomat fizetném. Mit javasol? Köszönöm válaszát. Üdvözlettel, Zsuzsanna.
Tisztelt Zsuzsanna!
Telekvásárlás esetén maga a Telek a hitel fedezete, azonban itt is van egy minimális befogadási érték a bankok részéről, amely jóval több mint 2 millió Ft.
2014.03.25.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Julcsi
Tisztelt Deák Ferenc! Azt szeretném kérdezni hogy szabad felhasználású hitelt szeretnék felvenni az ingatlant 2.800.000ft-ra becsülték amit fel tudok ajánlani erre kaphatok-e kb 2 millió ft-ot? másik kérdésem hogy ha megkapom ezt a hitelt és még szeretnék felvenni lakás vásárlásra hitelt ami 1.800.000 ft lenne. 2 hitel kizárja egymást vagy lehetséges? Adóstársat be tudok vonni akár 20-25 évre is szólhatnak a hitelek. Havonta 120.000ft a netto fizetésem. Krh listán nem szerepelek. Előre is köszönöm válaszát
Tisztelt Julcsi!
Jelzáloghitel esetén az ingatlan törvényileg legfeljebb a forgalmi érték 75%-áig terhelhető. A nagyobb baj azonban, hogy ilyen alacsony értékű ingatlant egyik bank sem fog elfogadni. Legalább 5-7 millió forint az a minimum befogadási érték, amelynél hiteleznek a bankok ingatlant.
2014.03.17.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Kolozsi László
Tisztelt István ! Használt lakást szeretnék vásárolni Budapesten,max.5,5millió Ft értékben. Nyugdíjas vagyok,64 éves leszek szeptemberben.jelenleg 1,2 millió Ft készpénnzzel rendelkezem.Nyugdíjam 153000 Ft. A pénzintézetek általában 70 éves korig adnak hitelt,így a törlesztő- részlet kellemetlenül magas lenne,mert kezest vagy társat jelenleg nem tudok bevonni. A kérdésem az lenne, hogy melyik pénzintézet ad jelzáloghitelt 70 év felett, vagy a pénzintézetnek felajánlott életbiztosítással hogyan lehetne a futamidőt növelni. Ha ezeken kívül egyéb javaslata is van a megoldásra azt is szívesen veszem. Válaszát várom, tisztelettel: Kolozsi László
Tisztelt Kolozsi László Úr!
4,3 millió forintnak 6 évre nagyjából 75.000 Ft a törlesztője, ez pedig ugye a nyugdíja közel felét lefedi. Ha még legalább egy minimálbéres adóstársat tudna szerezni maga mellé, akinek nincsen semmilyen hitele, akkor megvalósítható lenne az ügylet. Egyedüli adósként azonban tapasztalataink szerint nem sok eséllyel kecsegtet a dolog. A K&H bank talán elmegy 75 éves korig is, illetve az Unircedit bank bizonyos esetekben egyedi döntés alapján, természetesen Életbiztosítás megléte mellett. Náluk lehet, hogy érdemes lehet próbálkozni!
2013.07.10.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

kiss istván
.üdvözlöm. érdeklődni szeretnék hogy 4 órás bejelentett munkahelyem van. A bankok sehol nem állnak szóba az emberrel. A jövedelmem sokkal több mint amit papíron igazolnak, de így nem tudunk hitelt igényelni. Van erre valamilyen megoldás ? Köszönettel Kiss István 06702300460
Tisztelt Kiss István!
A 4 órás munkaviszony sajnos egyik banknak sem elég, a minimális kötelező igazolható jövedelem a 8 órás minimálbér. Ha esetleg vállalkozó vagy saját magát jelentette be 4 órára, akkor a vállalkozás árbevételéből néhány bank tud vélelmezni a valós jövedelemre.
2013.07.03.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Papp Zoltán
Tisztelt Deák úr! Az lenne a kérdésem, hogy van egy CHF alapú szabadfelhasználású kölcsönöm amit tíz évre vettem fel! 37.000Ft-tal kezdtem a törlesztést és most 51.170Ft-nál járok! Még öt évem van hátra a törlesztésből! Kérdésem, hogy ilyen esetben érdemes e igénybe venni az árfolyamgátat, vagy már nem érdemes! Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: P.Zoltán
Tisztelt Papp Zoltán Úr!
Árfolyamgát igénybevétele, inkább a futamidő elején tartó adósoknak javasolt, hiszen ilyenkor még magas a havi törlesztőrészlet kamattartalma, amelyet átvállal az állam. A futamidő felénél már valószínűleg több új tartozás gyűlne össze a gyüjtőszámlán mint amekkora kamat elngedésre kerülne, így nem éri meg az egész.
2013.04.23.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Varga Mónika
Tisztelt Deák Ferenc! Azt szeretném megtudni hogy nekem van egy 4milliós szabad felhasználású jelzálog hitelem(35évre) amit egy éve vettem fel.Rendszeresen fizetem havi 45000ft-tal és szeretném kedvezőbbre cserélni,mind forintálisan mind futamidejűleg.Kérdésem h lehetsége-e és h hitelkiváltással, vagy esetleg hitelcserével kedvezőbb legyen.(lakáshitelre nem lehet átalakítani?lakásvásárlásra használtam fel és amikor felvettem ez volt a leggyorsabb megoldás ez volt,mert gyorsan kellett a pénz.) Köszönettel:Varga Mónika
Tisztelt Varga Mónika!
Jelzáloghitelt egy az egyben jelzálogra kiváltani csak nagyon kevés esetben éri meg, mert a mostani forinthitelek kamatai is 11-12% között mozognak minden banknál, így jelentősen olcsóbb törlesztőt nem kapunk. Lakáshitelre nem hiszem, hogy át lehet alakítani, azonban a hitelt adó bank lehet, hogy tud változtatni a futamidőn, ezt érdemes lehet megpróbálni!
2012.10.29.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Gosztom Dóra
Tisztelt Deák Úr! Deviza alapú, szabadfelhasználású jelzáloghitem van. Szeretnék élni az árfolyam rögzítés lehetőségével úgy, hogy a felszabaduló törlesztő részletet befektetem. Fundamentában gondolkodom, de arra nézve nem találok információt, hogy a lakás-takarékpénztári befektetés felhasználható-e szabadfelhasználású hitelek esetén. Ennek a kérdésnek a megválaszolásában kérem a segítségét, melyet előre is köszönök!
Tisztelt Gosztom Dóra!
A lakáskasszák hitel részét csak lakáscélra lehet felhasználni, ily módon lakáshitelek betörlesztésére, szabad felhasználású hitelére nem. Kivétel abban az esetben ha a szabfel hitel egy kiváltó hitel, amely előzőleg lakáshitelt váltott ki!
2012.07.11.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

molnar erika
szeretnék érdeklődni a szabad felhasználású hitel után hogy mi kell hozzá menyi idő az átfutási ideje
Kedves Molnár Erika!
A szabad felhasználású jelzáloghitelekről bővebben oldalunkon olvashat Az átfutási idő pedig a szükséges dokumenumok bankba történő leadás után legfeljebb 3-4 hét!
2011.11.27.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Báthori András
T. Uram!
Az érdekelne, hogy 1300000 értékű pesti ingatlanra 83000-es jövedelemmel mekkora összeget kaphatok?Köszönöm!
Tisztelt Báthori András!
Az fedezeti ingatlan a forgalmi érték maximum 75%-áig terhelhető, azonban jobb ha számításba vesszük azt is, hogy a válság alatt a banki értékbecslők inkább alulbecsülik az ingatlanok árát 10-30%-kal. Ha tehát egy 11 millió forintos értéket veszünk alapul, akkor kötülbelül 8 millió forint a maximálisan felvehető hitelösszeg, de a pontos számokért kérem töltse ki ajánlatkérőnket, és kollégáink 1 munkanapon belül kiszámolják Önnek a reális lehetőségeket!
2011.09.14.

Deák Ferenc István

Szabad felhasználású hitel kalkulátor

Mézes Károly
T. Ügyintéző!
49 évesen maximum mennyi időre vehetek fe lhitelt? Válaszát köszönöm!
Tisztelt Mézes Károly Úr!
A legtöbb magyar bank esetében a jelzáloghitelnek az adós 70 vagy legfeljebb 75 éves le kell járnia, azonban van olyan bankpartnerünk is aki több adós esetén a fiiatalabb életkorához viszonyítja a maximális futamidőt. Ha tehát egyedül tervezi a hitelfevételt akkor legfeljebb 26, ha pedig egy fiatalabb adóstárssal akkor akár 35 évre is kitolhatja a futamidőt!
2011.09.13.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu