A legjobb kombi hitel!

1.000.000 Ft 10 évre havi 18.167 Ft
5.000.000 Ft 15 évre havi 53.085 Ft
10.000.000 Ft 15 évre havi 102.332 Ft
15.000.000 Ft 15 évre havi 153.684 Ft
20.000.000 Ft 15 évre havi 203.967 Ft

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.15.

Kombi hitel kalkulátorunk egyedülálló a piacon! A hitelkalkulátor segítségével egy adott összegű jelzáloghitelhez számolhat megtakarítási díjat, és arról is információt kap, hogy a választott havi díjú megtakarítás mennyivel rövidíti meg jelzáloghitele futamidejét! Ezen felül megtudhatja, hogy a futamidő végén mennyi készpénzt vehet ki a megtakarításból! Hasonlítsa össze Ön is a kombi hitelt a "hagyományos banki hitelekkel" és számoljon utána, hogy mennyivel jár jobban!

A befektetéssel kombinált jelzáloghitel esetében egy megtakarítást csatolunk a hitel mellé, amelyet arra használunk, hogy a felvett hitelösszeget összegyűjtsük benne. Az évek előrehaladtával a megtakarításban növekvő pénzünk is csökkenti a hitelösszeget, illetve maga a hiteltörlesztés is. Amikor elérkezünk ahhoz az időponthoz, hogy a hitel fennálló tőketartozása eléri a megtakarításban összegyűlt összeget két dolgot tehetünk:

  1. végtörlesztjük a hitelt és a futamidőből éveket, a teljes visszafizetésből pedig milliókat spórolunk meg!
  2. tetszőleges ideig tovább fizetjük a hitelt és a megtakarítást így kihasználjuk a kamatos kamat erejét. A hitelt így is egy normál lejárat előtti időpontban fizetjük vissza, de a megtakarításban nagy összegű készpénzünk marad amit bármire szabadon elkölthetünk! (ez az a rész amely nem megy el a hitel végtörlesztésére!)

Kalkulátorunkkal Ön is könnyedén megtervezheti, hogy melyik esettel jár a legjobban, illetve hogy hosszútávon mi az amit be tud vállalni!

Kombi hitel esetében a minél alacsonyabb törlesztő miatt, a hitelt 35 évre vesszük fel (a kalkulátor 35 évre szóló törlesztőkkel számol), a megtakarítás havi díját pedig a saját anyagi helyzetünknek megfelelően választjuk ki.

A futamidő rövdítés egy másik nagyon fontos előfeltétele a befektetés folyamatos kezelése, hiszen a hitel THM-jénél nagyobb éves átlaghozamot kell elérnünk!

Cégünk minden ügyfelének díjmentesen vállalja a megtakarítás folyamatos és szakszerű portfólió kezelését, így valóban átlag feletti éves hozamokat érhetünk el. A további tájékoztatásért és a pontos számadatokért kérje Ön is díjmentes ajánlatunkat, és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

 

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Hetényi Gergő
Üdvözlöm! Kombi hitel felvételét tervezem és csak érdeklődök, hogy mekkora az a minimális összeg amellyel érdemes indítani a befektetést a hitel mellé? Válaszát köszönöm!
Tisztelt Hetényi Gergő!
A kombinált hitel mellé csatolt megtakarítás havi díját alapvetően 2 dolog határozza meg. Az első az Ön anyagi helyzete és pénzügyi lehetőségei, mert nagyon fontos, hogy a befektetés fizetése éveken át fenntartható legyen. A másik tényező pedig az, hogy elég nagy összeg legyen ahhoz, hogy ténylegesen lerövidítse a futamidőt. Ennek kiszámításához használja kombi hitel kalkulátorunkat. Végül pedig, a minimális díj a biztosítóknál általában havi 10.000 Ft, de ez csak a kisebb összegű hitelekhez elég%
2011.09.14.

Deák Ferenc István

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Teleki Fruzsina
T. Aquarius-Linked!
Mi a garancia arra, hogy a megtakarításban tényleg összegyűlik a pénz? Mi van akkor ha nem? A mostani válságban sajnos nagyon kevés olyan életbiztosításról lehet hallani amely tényleg jó hozamokat termelt! Teleki Fruzsina
Tisztelt Teleki Fruzsina!
Garancia a pénzügyi világban sajnos semmire nincsen, de egy folyamatos és szakszerű portfólió kezeléssel mindent meg lehet tenni annak érdekében,hogy a maximumot hozzuk ki az éves átlaghozamokból! Mi ezt ügyfeleinknek díjmentesen vállaljuk, hiszen ez a unit-linked befektetések egyik legfontosabb része. Amennyiben mégsem gyűlne össze a tőke, a legrosszabb esetben a futamidő az eredeti marad! A válság során sajnos azért találkozunk negatív hozamokkal, mert ilyenkor a részvények esésiperiódusában nem kivenni kell a pénzt, hanem még többet befizetni, hiszen minden esés után egy mégnagyobb emelkedés következik, ez viszont tény. Sajnos a legtöbb ember bepánikol ilyenkor és hozzányúl a pénzéhez és nem is sejti ha bent hagyná ésvárna még vele, akkor érne el igazánnagy hozamokat! 
2011.08.30.

Deák Ferenc István

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Kovács Ágnes
Kedves Deák Ferenc! Ami számomra a komibnált hitellel kapcsolatban kérdéses, hogy érdemes inkább a végén betörleszteni a megtakarított pénzt vagy pedig többször inkább a futamidő alatt? 
Kedves Kovács Ágnes!
Mindenképpen jobban megéri a futamidő vége felé egyszer betörleszteni, hiszen ebben az esetben a kamatos kamatnak van ideje felduzzasztania tőkét és akkor nyugodtan fektethetjük a pénzünket részvény túlsúlyos alapokba is. A futamidő alatti többszöri előtörlesztésnek az a legnagyobb baja, hogy pontosan a unit-linked megtakarítások legnagyobb előnyétől esünk el, a hosszútávú kamatos kamattól, viszont kétségtelenül megvan az az előnye is, hogy a havi törlesztőnk ha kis mértékben is de szakaszosan csökken.
2011.08.21.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu