A legjobb kombi hitel!

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.15.

Kombi hitel kalkulátorunk egyedülálló a piacon! A hitelkalkulátor segítségével egy adott összegű jelzáloghitelhez számolhat megtakarítási díjat, és arról is információt kap, hogy a választott havi díjú megtakarítás mennyivel rövidíti meg jelzáloghitele futamidejét! Ezen felül megtudhatja, hogy a futamidő végén mennyi készpénzt vehet ki a megtakarításból! Hasonlítsa össze Ön is a kombi hitelt a "hagyományos banki hitelekkel" és számoljon utána, hogy mennyivel jár jobban!

A befektetéssel kombinált jelzáloghitel esetében egy megtakarítást csatolunk a hitel mellé, amelyet arra használunk, hogy a felvett hitelösszeget összegyűjtsük benne. Az évek előrehaladtával a megtakarításban növekvő pénzünk is csökkenti a hitelösszeget, illetve maga a hiteltörlesztés is. Amikor elérkezünk ahhoz az időponthoz, hogy a hitel fennálló tőketartozása eléri a megtakarításban összegyűlt összeget két dolgot tehetünk:

  1. végtörlesztjük a hitelt és a futamidőből éveket, a teljes visszafizetésből pedig milliókat spórolunk meg!
  2. tetszőleges ideig tovább fizetjük a hitelt és a megtakarítást így kihasználjuk a kamatos kamat erejét. A hitelt így is egy normál lejárat előtti időpontban fizetjük vissza, de a megtakarításban nagy összegű készpénzünk marad amit bármire szabadon elkölthetünk! (ez az a rész amely nem megy el a hitel végtörlesztésére!)

Kalkulátorunkkal Ön is könnyedén megtervezheti, hogy melyik esettel jár a legjobban, illetve hogy hosszútávon mi az amit be tud vállalni!

Kombi hitel esetében a minél alacsonyabb törlesztő miatt, a hitelt 35 évre vesszük fel (a kalkulátor 35 évre szóló törlesztőkkel számol), a megtakarítás havi díját pedig a saját anyagi helyzetünknek megfelelően választjuk ki.

A futamidő rövdítés egy másik nagyon fontos előfeltétele a befektetés folyamatos kezelése, hiszen a hitel THM-jénél nagyobb éves átlaghozamot kell elérnünk!

Cégünk minden ügyfelének díjmentesen vállalja a megtakarítás folyamatos és szakszerű portfólió kezelését, így valóban átlag feletti éves hozamokat érhetünk el. A további tájékoztatásért és a pontos számadatokért kérje Ön is díjmentes ajánlatunkat, és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

 

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Hetényi Gergő
Üdvözlöm! Kombi hitel felvételét tervezem és csak érdeklődök, hogy mekkora az a minimális összeg amellyel érdemes indítani a befektetést a hitel mellé? Válaszát köszönöm!
Tisztelt Hetényi Gergő!
A kombinált hitel mellé csatolt megtakarítás havi díját alapvetően 2 dolog határozza meg. Az első az Ön anyagi helyzete és pénzügyi lehetőségei, mert nagyon fontos, hogy a befektetés fizetése éveken át fenntartható legyen. A másik tényező pedig az, hogy elég nagy összeg legyen ahhoz, hogy ténylegesen lerövidítse a futamidőt. Ennek kiszámításához használja kombi hitel kalkulátorunkat. Végül pedig, a minimális díj a biztosítóknál általában havi 10.000 Ft, de ez csak a kisebb összegű hitelekhez elég%
2011.09.14.

Deák Ferenc István

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Teleki Fruzsina
T. Aquarius-Linked!
Mi a garancia arra, hogy a megtakarításban tényleg összegyűlik a pénz? Mi van akkor ha nem? A mostani válságban sajnos nagyon kevés olyan életbiztosításról lehet hallani amely tényleg jó hozamokat termelt! Teleki Fruzsina
Tisztelt Teleki Fruzsina!
Garancia a pénzügyi világban sajnos semmire nincsen, de egy folyamatos és szakszerű portfólió kezeléssel mindent meg lehet tenni annak érdekében,hogy a maximumot hozzuk ki az éves átlaghozamokból! Mi ezt ügyfeleinknek díjmentesen vállaljuk, hiszen ez a unit-linked befektetések egyik legfontosabb része. Amennyiben mégsem gyűlne össze a tőke, a legrosszabb esetben a futamidő az eredeti marad! A válság során sajnos azért találkozunk negatív hozamokkal, mert ilyenkor a részvények esésiperiódusában nem kivenni kell a pénzt, hanem még többet befizetni, hiszen minden esés után egy mégnagyobb emelkedés következik, ez viszont tény. Sajnos a legtöbb ember bepánikol ilyenkor és hozzányúl a pénzéhez és nem is sejti ha bent hagyná ésvárna még vele, akkor érne el igazánnagy hozamokat! 
2011.08.30.

Deák Ferenc István

Befektetéssel kombinált hitelkalkulátor

Kovács Ágnes
Kedves Deák Ferenc! Ami számomra a komibnált hitellel kapcsolatban kérdéses, hogy érdemes inkább a végén betörleszteni a megtakarított pénzt vagy pedig többször inkább a futamidő alatt? 
Kedves Kovács Ágnes!
Mindenképpen jobban megéri a futamidő vége felé egyszer betörleszteni, hiszen ebben az esetben a kamatos kamatnak van ideje felduzzasztania tőkét és akkor nyugodtan fektethetjük a pénzünket részvény túlsúlyos alapokba is. A futamidő alatti többszöri előtörlesztésnek az a legnagyobb baja, hogy pontosan a unit-linked megtakarítások legnagyobb előnyétől esünk el, a hosszútávú kamatos kamattól, viszont kétségtelenül megvan az az előnye is, hogy a havi törlesztőnk ha kis mértékben is de szakaszosan csökken.
2011.08.21.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu