IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Építési hitel kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.16.

Építési hitel kalkulátorunk nagy pontossággal számol Önnek havi törlesztőt és THM-et, 18 kereskedelmi bank építési hitel ajánlata közül. Önnek csak a felvenni kívánt hitelösszeget és a futamidőt kell megadnia, és a "számol" gombra kattintania, és a legkedvzőbb ajánlat már meg is jelenik a képernyőn!

A kalkulátor a lehető legnagyobb pontosság érdekében dinamikus THM-ekkel számol amelyek a futamidő és hitelösszeg függvényében folyamatosan változnak, így Ön biztos, hogy a valósághoz közel álló eredményeket fog kapni!

Az építési hitel egyik jellegzetessége, hogy szakaszos folyósítású, azaz a hitelösszeget nem egy összegben, hanem az építkezés előrehaladtával arányosan részletekben folyósítja a bank. A másik egyedi tulajdonsága pedig,hogy a maximális hitelösszeg megállapításánál a bank nem a telek értékét veszi alapul, hanem a felépítendő ház / lakás jövőbeni várható értékével számol! Építési hitelt egyébként igénybe lehet venni lakóház építésére, emelet ráépítésre, de akár tetőtér beépítésére is!

Állami támogatást abban az esetben kapunk az építési hitelre, ha a munkálatokat APEH által regisztrált vállalkozó végzi,illetve ha az építési költségvetés legalább 70%-át számlákkal alá tdujuk támasztani! A kamattámogatott hitelösszeg felső határa Budapesten és megyei jogú városokban 12,5 Millió forint, minden más településen 10 Millió forint, illetve legfeljebb 20 évig jár, utána támogatás  nélküli törlesztővel számolhatunk! A támogatás megegyezik az új lakás vásárlásra adott állami kamattámogatással, amelyről bővebben itt olvashat!

További fontos tudnivaló, hogy építési hitel csak forint alapon igényelhető legfeljebb az építmény jövőbeni értékének a 75%-áiig. A banki elvárások rekintetében pedig mindenben hasonló a többi jelzálog hitelhez, azaz Aktív BAR listával nem igényelhető, illetve a minimum a törlesztő részlet háromszorosával megegyező jövedelmet itt is ajánlott igazolni.

További részletekért, valamint személyre szabott és díjmentes ajánlatunkért forduljon kollégáinkhoz, akik 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatkérés éptési hitelre!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Építési hitel kalkulátor

Biró Péter
Tisztelt Hölgyem/Uram! Érdeklődni szeretnék Öntől, hogy van-e lehetőség építkezésre kölcsönt felvenni önerő nélkül. Feleségemmel abban reménykedünk, hogy a szocpolt hamarosan meg lehet igényelni, hiszen 5 gyermeket nevelünk és az építkezésre teljes szocpolt kapnánk! Segítségét előre is köszönöm Tisztelettel és Köszönettel Biró Péter
Tisztelt Bíró Péter!
Az építési hitelhez is legalább 25% önerő szükséges, amelyet az igényléskor kell igazolni a bank felé, így ezt valószínűleg csak a szocpol tényleges folyosításakor lehet elkezdeni!
2012.03.29.

Deák Ferenc István

Építési hitel kalkulátor

Bartók Szilvia
Üdvözlöm!
Olyan kérdésem lenne, hogy vidékre is lejönnének-e építési hitelt intézni!? Köszönöm!

Tisztelt Bartók Szilvia!
Az irodánk ugyan Budapesten található, de ennek ellenére munkatársaink természetesen díjmnetesen az ország bármely területére készséggel lefáradnak ahol szükség van a szakértelmünkre!
2011.09.08.

Deák Ferenc István

Építési hitel kalkulátor

Várfalvi Linda
Kedves Deák Ferenc!
Férjemmel házat szeretnénk építeni egy 13 millió forint értékű Budaörsi telekre, de nincs olyan ingatlan amit pluszban be tudnánk vonni! Elegendő lehet a telek fedezetként? Köszönöm!
Tisztelt Várfalvi Linda!
Az építési hitel egyik sajátossága, hogy a maximálisan adható hitelösszeget nem a telek értékéhez, hanem az építmény várható jövőbeni forgalmi értékéhez igazítják! Nem tudom nennyi a tervezett építési költségvetés, de az mindenképpen fontos, hogy a kezdéshez szükséges 25%-os önerő rendelkezésre álljon! Kérem töltse ki ajánlatkérőnket és kollégáink pontosabb információval is tudnak majd Önnek szolgálni!
2011.09.02.

Deák Ferenc István

Építési hitel kalkulátor

Faragó Richárd
T.Hitelügyintéző(k)!
Kérdésem: Önerő nélkül csak egy építési telekkel lehet-e önöknél építési hitelt igényelni?
Köszönöm: Faragó Richárd
Tisztelt Faragó Richárd Úr!
Önerő nélküli építési hitel, kizárólag egy másik a telken kívüli tehermentes ingatlanfedezet bevonása mellett lehetséges. A szükséges önerő nagysága minden esetben függ a jövedelmi helyzettől és a telek minpségétől, ezért ezek csökkenthetik az bankok által elvárt önerőt, de teljesen 0%-ra csak pótingatlan bevonásával lehet lemenni!
2011.08.31.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu